S vami a pre vás. Otvorený list voličom v Podkoniciach.

Michal Vrab - kandidat na starostu obce PodkoniceMinulý týždeň ste dúfam našli vo vašej schránke môj osobný list. Pokiaľ nie, môžete si ho prečítať tu. Dôvodom prečo som vám ho napísal je, že po štyroch rokoch som sa opäť rozhodol kandidovať na post starostu Podkoníc. Obrátil som sa na vás s prosbou o podporu pri podpisovaní kandidátky nezávislého kandidáta.

Vaša dôvera prejavená podpisom na petícii mi dovolí stať sa kandidátom a uchádzať sa tak o vaše hlasy v nadchádzajúcich voľbách. Ako viete, Podkonice sú moja srdcovka a ak aj Vám záleží na tom, na čom sme spolu s ostatnými Podkoničanmi posledné štyri roky pracovali, budem veľmi vďačný za váš podpis. Podpis, ktorý ma postaví na štartovú čiaru s ostatnými kandidátmi.

Rád by som týmto článkom využil možnosť povedať, že portál www.nasepodkonice.sk vytvorený partiou nadšených Podkoničanov (Štefan Čeman, Dušan Koctúr, Lenka Leštáková, Jaro Kostúr a ja) slúži pre každého Podkoničana. Každý občan našich krásnych Podkoníc má rovnakú možnosť ho využívať na zverejnenie svojho názoru, komentáru či informácie.

michal vrab kandidat na starostu obce podkonice
Preto by som rád otvorene vyzval všetkých kandidátov na starostu obce a rovnako aj budúcich poslancov, aby túto možnostpodľa svojho uváženia využívali. Všetkým nám presda ide o spoločný cieľ:  fungovanie dediny a kvalitné informovanie občana. 

Na záver by som chcel zdôrazniť, že nasepodkonice.sk nevnímam a nebudem používať ako svoj predvolebný web. Úloha tohoto portálu a jeho zameranie sú omnoho širšie, a preto verím, že tak ako fungoval doteraz bude fungovať aj naďalej. Jeho cieľom je informovať vás občanov o všetkom zaujímavom dianí v našej obci. Informácie o mojej kampani budete môcť nájsť na mojom facebookovom profile a predovšetkým sa s mojou kampaňou budete môcť stretnúť naživo u nás v Podkoniciach.

S vami a pre vás.

Michal Vráb

Komentáre sú uzavreté